Roadmaster

Napravljen za one što žele više

Indian Roadmaser je stručno izradjen, moćan i savršeno balansiran motor za putovanje opremljen najobimnijim paketom opreme koji Indian ima da ponudi.

Dostupne boje

RIDE COMMAND EKRAN NA DODIR

Fantastican ekran na dodir od 7″ pokrece Ride Command kojeg karakterišu Apple CarPlay ,paljenje bez ključa, precizna navigacija, Bluetooth i još mnogo toga.

THUNDERSTROKE 116 V-TWIN

Thunderstroke 116 agregat sa vazdušnim hladjenjem isporučuje obrtni momenat od 171Nm za neverovatnu snagu na malim obrtajima i glatku vožnju pri svakoj brzini.

UDOBNOST ZA DUG PUT

Grejači u ručkama, preudobna sedišta sa zasebnim grejačima za vozača i suvozača garantuju vam udobnost na duge staze. Tvrda donja obloga sa podesivim ventilacionim otvorima, omogućava vozaču da podesava protok vazduha po svojoj želji.

135L PRTLJAŽNOG PROSTORA

Vaš prtljag bice zaštićen od spoljnih elemenata u vodootpornom prostoru u bisagama sa daljinskim zaključavanjem i lako dostupnom prostoru u donjem delu.

PREMIUM AUDIO SISTEM

Kvalitetni zvučnici u prednjoj maski i zadnjem trupu donose 200w kristalno čistog zvuka kojem doprinosi i pojačalo koje se automatski podešava spram puta, vetra i buke motora.

UDOBNA VOŽNJA PO VAŠOJ ŽELJI

Izaberite izmedju tri režima vožnje – Tour, Standard i Sport – za iskustvo prilagodjeno vašem stilu. Rear Cylinder Deactivation automatski isključuje zadnji cilindar kada motor uspori radi pojačanog komfora pri sporoj vožnji.

Tip motoraThunder Stroke® 116 dvocilindrični
Zapremina motora1890CCM
Snaga motora92KS
Sistem za dovod gorivaElektronsko ubrizgavanje goriva
HlađenjeVazdušno
Menjač6 brzina
Kočioni sistemDiskovi napred i pozadi
VešanjeNapred telesk. viljuška, pozadi singl amortizer
Težina420kg
Dimenzije DxŠxV265.6x100x149.1cm visina sedišta 67.3cm
Zapremina rezervoara20.8l
Udaljenost od tla14cm
Oprema7″ touchscreen ekran, 100w premium audio 
sistem, ABS, kožna sedišta, veliki prtljažni 
prostor,grejaci rucki i sedišta ,elektricni 
vetrobran,led svetla,….

Još Indian modela